in ,

PORUKE ZA SEKS I PORUKE ZA LJUBAV: Kako napaliti muškarca, a kako ga navesti da se zaljubi

Ako želiš ljubav…

 

E ovde se pravila menjaju i stvari postaju komplikovanije. Muškarci imaju sklonost da lepe i seksi devojke u startu posmatraju kao devojke za seks, a ne za vezu. To je prvi utisak, koji se vremenom može promeniti, ali je ipak bolje kada ga prvim utiskom navedeš da te posmatra drugim očima.

Zato ti, ako zaista tražiš ljubav, seksualno provokativne slike i poruke neće mnogo pomoći. Navućiće ti mnogo pičkopaćenika i manijaka, a oterati one prave muškarce. Određena doza nestašluka mora da postoji, ali u granicama dobrog ukusa. A od ovoga je mnogo bitnija mašta i ono što zaista imaš da kažeš.

Postoji samo jedna fora – poruke i dalje moraju biti kratke i neopterećujuće, samo se njihov sadržaj menja. Umesto da budu “prazne”, potrebno je da u njima zaista izneseš neki zanimljiv stav ili zapažanje, jer pravi muškarac traži pravu ženu – zrelu, jaku i svesnu. Bilo šta što će ga navesti da danima razmišlja o tebi i onome što si rekla…

Poruke koje mu šalješ treba da budu način da ga uvučeš u svoj svet i opčiniš ga. U početku one nikako ne treba da budu eksplicitne. Budi otvorena, iskrena, prirodna ali nipošto “brbljiva”. Ne zatrpavaj mu inboks samo zato što ti je potreban i ne dozvoli da otkrije koliko si usamljena. Niko se ne zaljubljuje u one koji mole za ljubav…

Utisak koji on treba da stekne je da si ti “dobra i pametna devojka”, međutim tu mora biti nagoveštaja tvoje maštovitosti na svim poljima života, pa i u seksu i ispunjenosti života koji vodiš… Ključ je u efektu iznenađenja – da se izdvojiš iz mora devojaka koje u prvi plan stavljaju ženske atribute i kojima se čitav svet vrti oko muškaraca i muvanja, a da ipak budeš uzbudljiva.

Ako želiš da se muškarac zaljubi u tebe, trik je da u njemu izazoveš poštovanje, a da ne budeš dosadna, već da sve što pišeš bude izazovno i na intelektualan i na seksualan način. Zagolicaj mu maštu i pitaj ga za mišljenje o određenoj temi. Tako stičeš njegovo poverenje i naznake u kom pravcu dalje treba da “rovariš”.

Upamti ovo – muškarac devojku za vezu bira i mozgom i srcem, a devojku za seks samo onom stvari.

Loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Laži kojima će te manipulativni narcisti, sociopati i psihopati natjerati da ostaneš

NEK’ CRKNE OD MUKE: Zbog ovih 5 stvari svaki muškarac poludi od ljubomore