in ,

Kaži joj ovo i zaradićeš teške telesne povrede: 10 stvari od kojih žene polude u momentu

10 stvari od kojih žene polude u momentu: Prestup – Naizgled bezazlene rečenice poput „izgledaš umorno”, „opusti se” ili „šta ima za ručak” nalaze se na top-listi fraza koje žene dovode u stanje histerije.

Večita misterija je zašto je uvek poslednja stvar koju želite da čujete upravo prva rečenica koju vam upućuje muškarac iz snova.
Posebno je zanimljivo zašto žene imaju razvijen osećaj gađenja za neke od najdosadnijih fraza koje postoje u jeziku i zašto ih čak i dobronamerni komentari čine nervoznim. Saznajte kojih 12 rečenica žene ne žele da čuju i koje izgovarate na sopstvenu odgovornost.

Šta ima za ručak?

pexels-photo-24156

Još je donekle podnošljivo kad to pitaju deca, kada se vraćaju kući umorna od celodnevne jurnjave. Ali kad vas to pita dragi suprug, pa još zove usred radnog vremena da bi to pitao ili šalje SMS u trenutku kada ste ludi od svih drugih poslova…, to nevino pitanje zaista može da iznervira.

Hoću, ali malo kasnije

pexels-photo-211997

To je fraza koja je u genetskom kodu svakog muškarca ili deteta – i nepogrešivo je koriste kada god ih molite da vam malo olakšaju život. Mogu li da isprazne mašinu za veš, da li će odneti smeće, mogu li da pomere svoje papuče sa sredine sobe, mogu li napokon da urade nešto i ako ga ne pitate. Oni, naravno, hoće sve da urade, ali kada god da ih pitate, uvek je pogrešan trenutak.

nastavak na sledećoj strani)

Loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

DA TE ZAVOLI ONAJ KOGA ŽELIŠ: 4 načina da te muškarac trajno pusti u svoje srce

KAKO TE GRLI, TAKO TE I VOLI: Zagrljaj otkriva da li vaša veza ima budućnost