in , ,

Kako voljeti ženu koja ne vjeruje olako drugima

Žena koja ne vjeruje olako drugima, polako uči kako si opet vjerovati i prihvatiti spoznaju da bol može pretvoriti i ono najgore u nešto čisto i predivno.

Iako zna da su je mnogi iznevjerili dosad, svjesna je da to ne znači da ćeš to učiniti i ti. No potrebno je vrijeme kako bi te dobro upoznala. Prijateljstvo treba njegovati i ne uzimati zdravo za gotovo.

U nekom trenutku sve smo mi imale problem s povjerenjem, bilo sa roditeljima ili bivšim dečkom koji nas je iznevjerio. Ponekad pristajemo ostati u ulozi cure koja je jednom dopustila nekome da joj se približi samo kako bi ju slomio. Takva žena će ostati u toj destruktivnoj ulozi kako bi spriječila otvaranje svojih rana, no žena koja ne vjeruje olako drugima će se boriti kako bi pronašla svoj put iz boli, a na sve loše dane iza nje gledat će kao na lekcije.

Voljeti ženu koja ne vjeruje olako muškarcima, znači biti nježan prema njoj. Morat ćeš ju često uvjeravati, ali i razuvjeravati. Pazi na riječi koje izgovaraš i neka ne budu isprazne.

Nastavak na sljedećoj stranici!

Loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

LJUBAV ZA SVA VREMENA: 12 najlepših parova u horoskopu

Muškarcima za seks nije bitno da li je žena lepa: Ovo je glavni razlog!