in ,

Kako se ponašaju znaci kada su u vezi: Blizanac je veran kao pas, Lav je nemirnog srca, Strelac ima problem sa predanošću

Naša osećanja i emotivne sklonosti u mnogome određuju astrološki profili. Saznajte kako se koji znak Zodijaka snalazi u vezama.

Ovan

 

Ovnovi se zaljubljuju brzo i snažno, čak prerano donose odluku o predanosti, a zatim se bore sa tim odlukama i beže od njih, što ponekad traje i mesecima. Uglavnom zapadnu u period procenjivanja i ponovnih sastanaka i pritom pokušavaju da ožive strast u vezi, a tokom tog perioda najčešće i odluče kako se osećaju i hoće li da se skrase. Ako ne uspeju da ožive strast, onda najčešće traže novu ljubav.

Bik

 

Bikovi su verni kao psi, i to ne u lošem smislu. Kad jednom upoznaju osobu, vežu se i najčešće ostaju sa njom do kraja života, odnosno dok seksualni život funkcioniše. Ako strast ispari ili ako jednostavno nestane interesa za seks, potražiće uzbuđenje na drugom mestu – najčešće iza vaših leđa. Prevaru nikad neće priznati, samo u ime veze koja traje zauvek. Drugim rečima, i ako su neverni, neće vas ostaviti.

Loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Obećajem da ćeš naći boljeg muškarca od onog koji te povrijedio

AKO TI ON NE ODGOVARA NA PORUKE evo šta tačno treba da uradiš!