in ,

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA AVGUST 2017: Lav se vraća staroj ljubavi, nova poslovna ponuda za Škorpiju, Ovan preteruje u svemu

VODOLIJA

UDOVICA – SVEŠTENIK – VESELJE

Ljubav : Sa malo truda – dobićete mnogo rezultata u svojim emotivnim ili bračnim vezama. Bitno je da se prema voljenoj osobi postavite sa pažnjom, nežnošću, da se potrudite da drugu stranu iznenadite I obradujete nekim sitnim postupcima, rečima koje mnogo znače. Svu onu ljubav koju nosite u sebi a do sada možda niste pokazali na pravi način – sada pružite partneru. I budite sigurni da će vaše relacije funkcionisati baš kako treba. Usamljene Vodolije početkom meseca mnogo će razmišljati o osobi koja je već neko vreme u njihovoj blizini. Shvatićete da se kod vas dešava nešto, da osećate potrebu da se dodatno povežete I verovatno je da ćete se u drugom delu avgusta aktivirati više prema njoj. Moguće je da uđete u izuzetno lep emotivni odnos krajem ovog meseca.

Posao : Samo je početak ovog perioda obojen nespokojem, nezadovoljstvom ili nekom bojazni kada je vaša poslovna budućnost u pitanju. Vrlo brzo ćete shvatiti da su vaši strahovi bili bezrazložni I da itekako imate čemu da se nadate. Imaćete veliku podršku od strane drugih tokom ovog perioda a preko neke uticajne osobe moći ćete da ostvarite I projekat ili poslovnu saradnju kojoj se dugo nadate. Kraj meseca ćete dočekati prilično zadovoljni onim što ste postigli. Drugi deo avgusta poboljšava finansijsko stanje.

Zdravlje : Starijima će sve ono vezano za kičmu zadavati povremeno probleme. Bolovi će se najčešće javljati u lumbalnom I vratnom delu. Zenski deo populacije mogao bi da proveri stanje reproduktivnih organa. Drugi deo meseca je mnogo povoljniji po vas.

RIBE

KUĆA – TUGA – UDOVAC

Ljubav : Ako ne želite da u drugom delu avgusta dođe do nekog distanciranja ili zahlađenja odnosa između vas i emotivnog ili bračnog partnera, morali biste da razmislite da konačno sednete i otvoreno progovorite o nekim situacijama u vašem odnosu. Evidentno je da i kod vas i kod voljene osobe postoje neke situacije koje vam smetaju, a koje prećutkujete i gurate pod tepih. Ako želite da zajedničkim snagama ovo prevaziđete, sada je pravi trenutak za tako nešto. Usamljene Ribe osećaju nezadovoljstvo I povukle su se u sebe, zatvorile između četiri zida I samo su u kontaktu sa najbližim prijateljima. Čini mi se da vam neka bivša ljubav ne da mira I da ne možete da prevaziđete tišinu koja postoji između vas dvoje. Ako želite da obnovite kontakt, onda je to najbolje uraditi sredinom meseca. Možda I postoji šansa za vas dvoje….

Posao : Dosta ste opterećeni po pitanju posla tokom avgusta. No, ovo ne znači automatski da je situacija loša, pre govori o tome da vas velika količina obaveza, a naročito – pojačana odgovornost, jako iscrpljuje. Morate biti u potpunosti fokusirani i usmereni na posao da biste sve završili i odradili baš onako kako vi želite – besprekorno. Podrška od strane autoriteta vam stoji tokom drugog dela avgusta, a u ovom periodu neki od vas će dobiti posao, projekat ili poziciju koju već odavno priželjkuju i čekaju…

Zdravlje : Prilično ste statični – trebali bi da razmislite o nekoj rekreaciji, ili makar čestim šetnjama. Takođe, okružite se pozitivnim ljudima koji vam donose energiju i optimizam. Starijim pripadnicima znaka aktiviraće se hronične tegobe.

Loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

loading...

85 Pings & Trackbacks

 1. Pingback:

 2. Pingback:

 3. Pingback:

 4. Pingback:

 5. Pingback:

 6. Pingback:

 7. Pingback:

 8. Pingback:

 9. Pingback:

 10. Pingback:

 11. Pingback:

 12. Pingback:

 13. Pingback:

 14. Pingback:

 15. Pingback:

 16. Pingback:

 17. Pingback:

 18. Pingback:

 19. Pingback:

 20. Pingback:

 21. Pingback:

 22. Pingback:

 23. Pingback:

 24. Pingback:

 25. Pingback:

 26. Pingback:

 27. Pingback:

 28. Pingback:

 29. Pingback:

 30. Pingback:

 31. Pingback:

 32. Pingback:

 33. Pingback:

 34. Pingback:

 35. Pingback:

 36. Pingback:

 37. Pingback:

 38. Pingback:

 39. Pingback:

 40. Pingback:

 41. Pingback:

 42. Pingback:

 43. Pingback:

 44. Pingback:

 45. Pingback:

 46. Pingback:

 47. Pingback:

 48. Pingback:

 49. Pingback:

 50. Pingback:

 51. Pingback:

 52. Pingback:

 53. Pingback:

 54. Pingback:

 55. Pingback:

 56. Pingback:

 57. Pingback:

 58. Pingback:

 59. Pingback:

 60. Pingback:

 61. Pingback:

 62. Pingback:

 63. Pingback:

 64. Pingback:

 65. Pingback:

 66. Pingback:

 67. Pingback:

 68. Pingback:

 69. Pingback:

 70. Pingback:

 71. Pingback:

 72. Pingback:

 73. Pingback:

 74. Pingback:

 75. Pingback:

 76. Pingback:

 77. Pingback:

 78. Pingback:

 79. Pingback:

 80. Pingback:

 81. Pingback:

 82. Pingback:

 83. Pingback:

 84. Pingback:

 85. Pingback:

loading...

„Ma volela sam te.. A sad me pusti“

Sumljam