in ,

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA AVGUST 2017: Lav se vraća staroj ljubavi, nova poslovna ponuda za Škorpiju, Ovan preteruje u svemu

VAGA

KUĆA – UDOVICA – NEŠTO NOVCA

Ljubav : Vaše emotivne veze I brakovi na prvi pogled izgledaju vrlo stabilno. Međutim, ukoliko malo zagrebemo površinu, počeće da izlaze problemi, nezadovoljstva, neke stvari koje vi I voljena osoba uporno preskačete….Bilo bi dobro da otvorenije popričate o tome, a za to birajte drugi deo avgusta meseca. Kod nekih od vas problem pravi to što ste se zatvorili među četiri zida, što ste non stop u istoj rutini I što vam je potrebno da kao par budete malo aktivniji, življi, da posećujete društvena dešavanja I izlazite. Usamljene Vage su prilično statične tokom prve dekade avgusta. Ostatak meseca donosi vam prilike za emotivnu sreću, ali ili sa osobama sa kojima imate razliku u godinama ili pak sa nekim ko je već duže vreme prisutan u vašem životu, ali ga do sada niste doživljavali na “ljubavni” način.

Posao : Po kartama – vaše su poslovne pozicije prilično stabilne. Takođe po kartama – vi definitivno niste zadovoljni svojim statusom. Smatrate da dobijate premalo a dajete previše. Verujem da ste u pravu, ali izgleda da avgust ne obećava baš naročito puno uspeha i neke velike pomake. Bojim se da ćete morati sve polako, sve natenane, sve koračić po koračić. U finansijskom segmentu ćete funkcionisati dvojako – ili ćete se stisnuti kao petoparac u džepu….ili ćete trošiti sve do poslednjeg dinara….

Zdravlje : Stariji pripadnici znaka mogu imati probleme sa stomačnim delom. Kod žena je moguć hormonski disbalans ili ginekološka problematika. Generalno gledano – vreme je da rešavate zdravstvene probleme koje već duže vreme vučete….

ŠKORPIJA

GUBITAK – POSETA – DETE

Ljubav : Malo ćete vremena uspevati da odvajate tokom avgusta za svog emotivnog ili bračnog partnera. Naročito je prva dekada meseca prikazana kao opterećujuća po vas i u tom periodu može biti češćih nesuglasica i svađa sa voljenom osobom. Vi i partner biste trebali da pokrenete neke nove priče, da porazgovarate o stvarima koje ste do sada prećutkivali. Dok će neki od vas staviti odnos sa dragim bićem na nove osnove, drugi će pak razmišljati o prinovama I planirati ih…..Usamljene Škorpije mogu malo da se avanturišu početkom avgusta, ako im se baš tako hoće. No, to što se dešava definitivno vas ne ispunjava I ne donosi vam pravo emotivno zadovoljstvo. Sačekajte vi blago meni drugi deo avgusta meseca, kada za mnoge od vas stoji novi emotivni početak…

Posao : I vašem su znaku finansijski momenti trenutno najpreči. Bitno vam je da se stabilizujete, pa radite i preko svojih granica, želeći da što pre stignete do « čvrstog tla ». iscrpljujuć tempo u prvoj dekadi avgusta popustiće i od tog perioda na dalje čeka vas rasterećenje i neki stabilniji i zanimljiviji poslovni tokovi. Škorpije dobijaju novu poslovnu ponudu, nešto što već duže vreme priželjkuju, a za šta su smatrali da će im se izmaći iz ruku. Treća dekada meseca uvodi vas u novu poslovnu fazu, ispunjenu novim prilikama.

Zdravlje : Energetski pad tokom prve dekade avgusta. Iscrpljenost, smanjen imunitet, a ni vi nećete mnogo voditi računa o sebi. Loše navike. Drugi deo avgusta donosi poboljšanje u zdravstvenom segmentu, a krajem meseca ćete već biti “kao novi”.

Nastavak na sljedećoj stranici!

Loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

loading...

82 Pings & Trackbacks

 1. Pingback:

 2. Pingback:

 3. Pingback:

 4. Pingback:

 5. Pingback:

 6. Pingback:

 7. Pingback:

 8. Pingback:

 9. Pingback:

 10. Pingback:

 11. Pingback:

 12. Pingback:

 13. Pingback:

 14. Pingback:

 15. Pingback:

 16. Pingback:

 17. Pingback:

 18. Pingback:

 19. Pingback:

 20. Pingback:

 21. Pingback:

 22. Pingback:

 23. Pingback:

 24. Pingback:

 25. Pingback:

 26. Pingback:

 27. Pingback:

 28. Pingback:

 29. Pingback:

 30. Pingback:

 31. Pingback:

 32. Pingback:

 33. Pingback:

 34. Pingback:

 35. Pingback:

 36. Pingback:

 37. Pingback:

 38. Pingback:

 39. Pingback:

 40. Pingback:

 41. Pingback:

 42. Pingback:

 43. Pingback:

 44. Pingback:

 45. Pingback:

 46. Pingback:

 47. Pingback:

 48. Pingback:

 49. Pingback:

 50. Pingback:

 51. Pingback:

 52. Pingback:

 53. Pingback:

 54. Pingback:

 55. Pingback:

 56. Pingback:

 57. Pingback:

 58. Pingback:

 59. Pingback:

 60. Pingback:

 61. Pingback:

 62. Pingback:

 63. Pingback:

 64. Pingback:

 65. Pingback:

 66. Pingback:

 67. Pingback:

 68. Pingback:

 69. Pingback:

 70. Pingback:

 71. Pingback:

 72. Pingback:

 73. Pingback:

 74. Pingback:

 75. Pingback:

 76. Pingback:

 77. Pingback:

 78. Pingback:

 79. Pingback:

 80. Pingback:

 81. Pingback:

 82. Pingback:

loading...

„Ma volela sam te.. A sad me pusti“

Sumljam