in ,

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA AVGUST 2017: Lav se vraća staroj ljubavi, nova poslovna ponuda za Škorpiju, Ovan preteruje u svemu

LAV

NEPRILIKA – UDOVAC – PORUKA

Ljubav : Problematika u emotivnim I bračnim vezama naglašena je tokom avgusta meseca. Ipak, veliki deo ovoga možete neutralisati stabilnošću, smirenošću I konstruktivnim razgovorima sa voljenom osobom. Ovo ne znači da treba zatvoriti oči pred problemima, već se suočiti sa njima u mirnom i kompromisnom tonu. Od početka treće dekade avgusta idete u jedan podsticajniji I življi period – sa partnerom tada češće izlazite, družite se, idite na neka kraća putovanja ili izlete – oboma će vam ovo izuzetno prijati. Usamljeni Lavovi pokušavaće sredinom ovog perioda da se vrate na staro – da ponovo uspostave kontakt sa bivšim partnerom, ili će pak nekadašnji ljubavnici biti posebno aktivni prema vama. Generalno gledano – mesec ne pogoduje za neke ozbiljnije priče, najviše iz razloga što vi niste spremni da se smirite I sredite.

Posao : Bićete prilično zauzeti kada je poslovni segment u pitanju I moguće je da zbog velike količine obaveza nećete moći da prihvatite ponudu koja dolazi u prvom delu avgusta. Ne žalite previše zbog toga, jer je više nego sigurno da biste se preopteretili I sebi uskratili I ono malo slobodnog vremena koje posedujete trenutno. U drugom delu avgusta ponovo će se aktivirati neke stare saradnje, ili ćete moći da pokrenete poslovnu priču koja je bila u zastoju. Promenljive finansije, potrudite se da platite zaostale obaveze.

Zdravlje : Stariji pripadnici ovog znaka češće će nego inače osećati umor, iscrpljenost, bezvoljnost. Odgovaraju vam šetnje u prirodi u večernjim satima. Ne izlazite na sunce I vrućine. Mlađim Lavovima potrebno je više fizičke aktivnosti. Ipak, budite pažljivi jer stoje mogućnosti povreda.

DEVICA

NEŠTO NOVCA – LJUBAV – VENČANJE

Ljubav : Definitivno postoje neke situacije koje ćete morati da iznesete na dnevni red kada su vaše emotivne ili bračne veze u pitanju. Evidentno je da se u odnosu sa voljenom osobom provlače neke stvari kojima možda ni vi ni druga strana niste zadovoljni, ali vam je draže da to potiskujete I gurate pod tepih. Ukoliko istinski želite da zadržite odnos u kojem ste, vreme je da progovorite. Videćete da se stvari mogu srediti i stabilizovati mnogo lakše nego što vam je to u početku izgledalo. Usamljeni pripadnici ovog znaka čeznu za « onom pravom » osobom u svom životu. No, izgleda da je pravih prilika ovih dana baš malo, ili vi niste naročito aktivni u traženju. Neki od vas će imati povremene susrete sa osobom u koju su istinski zaljubljeni, ali koja je više nego izvesno – zauzeta. Bolje prilike slobodnima slede pred kraj meseca.

Posao : Moraćete tokom avgusta da u većoj meri obratite pažnju na svoje finansije. Ili trošite previše, ili postoji neko kašnjenje priliva – u svakom slučaju, nestabilno. Neke pomake na bolje očekujte tokom treće dekade. Generalno gledano – ovo je mesec kada ćete morati da ispravite neke greške I propuste, a imaćete povremeno problema I sa dokumentacijom, papirologijom. Drugi deo avgusta donosi poboljšanje poslovnih prilika I jaku ponudu koja vas može obezbediti I stabilizovati na duže.

Zdravlje : Uglavnom sitnija zdravstvena problematika, koja će se vezivati za rad organa za varenje, respiratorni sistem I zglobove. Ovo će se naročito manifestovati kod starijih Devica. Mlađi pripadnici znaka neka se ne izlažu jakom suncu.

Nastavak na sljedećoj stranici!

Loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

loading...

83 Pings & Trackbacks

 1. Pingback:

 2. Pingback:

 3. Pingback:

 4. Pingback:

 5. Pingback:

 6. Pingback:

 7. Pingback:

 8. Pingback:

 9. Pingback:

 10. Pingback:

 11. Pingback:

 12. Pingback:

 13. Pingback:

 14. Pingback:

 15. Pingback:

 16. Pingback:

 17. Pingback:

 18. Pingback:

 19. Pingback:

 20. Pingback:

 21. Pingback:

 22. Pingback:

 23. Pingback:

 24. Pingback:

 25. Pingback:

 26. Pingback:

 27. Pingback:

 28. Pingback:

 29. Pingback:

 30. Pingback:

 31. Pingback:

 32. Pingback:

 33. Pingback:

 34. Pingback:

 35. Pingback:

 36. Pingback:

 37. Pingback:

 38. Pingback:

 39. Pingback:

 40. Pingback:

 41. Pingback:

 42. Pingback:

 43. Pingback:

 44. Pingback:

 45. Pingback:

 46. Pingback:

 47. Pingback:

 48. Pingback:

 49. Pingback:

 50. Pingback:

 51. Pingback:

 52. Pingback:

 53. Pingback:

 54. Pingback:

 55. Pingback:

 56. Pingback:

 57. Pingback:

 58. Pingback:

 59. Pingback:

 60. Pingback:

 61. Pingback:

 62. Pingback:

 63. Pingback:

 64. Pingback:

 65. Pingback:

 66. Pingback:

 67. Pingback:

 68. Pingback:

 69. Pingback:

 70. Pingback:

 71. Pingback:

 72. Pingback:

 73. Pingback:

 74. Pingback:

 75. Pingback:

 76. Pingback:

 77. Pingback:

 78. Pingback:

 79. Pingback:

 80. Pingback:

 81. Pingback:

 82. Pingback:

 83. Pingback:

loading...

„Ma volela sam te.. A sad me pusti“

Sumljam