in ,

10 neugodnih znakova da postaješ osoba koja i trebaš biti

1. Činiš ono što želiš i osjećaš se pomalo izolirano od drugih.

Kako sve više zreliš, tako sve više možeš nositi iskustva života sama i osjećaš da ne želiš biti nečiji teret. Sve češće, možeš sa sigurnošću reći: „ja to mogu“, onima koji ti ponude svoju pomoć. Sve više se osjećaš usamljeno i izolirano, ali u isto vrijeme osjećaš se ponosnom, jakom i neovisnom.

2. Osvještavaš da imaš neke probleme sama sa sobom.

Sada točno znaš da imaš problema koje moraš sama nadvladati; bilo da su to nelagode prouzrokovane tjeskobom, promjene raspoloženja, nepovjerenje, ili bilo što drugo što ometa tvoju dobrobit. Ti sada lako priznaješ da su tu, da ih treba riješiti i da su sve to potpuno prirodni dijelovi života koje ćeš sama prevladati.

3. Imaš snažnu želju da odsiječeš neke nepotrebne odnose.

Kako vrijeme prolazi, osjetiti ćeš da imaš u životu puno poznanika, ali malo prijatelja. Pomalo počinješ sumnjati u svoje odnose s drugim ljudima; počinješ shvaćati tko je pravi, a tko nije, tko želi ostati ili obrnuto. Osjetiti češ i razočarenje i krivnju i tugu prema nekim pojedincima koje trebaš otpustiti iz života, ali si ipak dovoljno hrabra prekinuti odnose koji su nezdravi i koji emocionalno zlostavljaju tvoju nutrinu.

Nastavak na sljedećoj stranici!

Loading...

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

loading...
loading...

Emocionalno inteligentni ljudi rijetko se naljute, jer slijede ovo pravilo

NIKADA OVO NE TRAŽITE OD MUŠKARCA – Ukoliko imalo držite do sebe…